• Click here to read my personal stories.
  • Click here to read my technology review like Windows 7 and Symbian smartphones.
  • Here is my review about Events like PIKOM PC Fair, GoMobile Expo and Kuala Lumpur International Book Fair.

Tanya Arib: BlackBerry? Samsung Galaxy? Xperia? Nokia? Mana Lagi Best?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera ;D

K, memandangkan esok nak keluar result SPM, maybe dah ada yang dah merancang kalau dapat result bagus nak beli handphone apa eceh eceh. Haha, mana lah tau ada kan, so mesti ada yang tengah pening pilih handphone ni :p


Ahha, sebenarnya Arib menerima banyak soalan yang sama berkaitan dengan comparison phone nihh. Ramai yang tanya BlackBerry dengan itu dengan ini mana lagi best. So harini Arib cuba sampaikan melalui blog untuk memudahkan korang.

Hehe, dalam post ni, Arib cuba explain seringkas yang mungkin mengenai BlackBerry, Samsung Galaxy dan Xperia serta Nokia. Apa yang menarik lagi, hehe, Arib cuba sampaikan dalam bentuk 'rage comic' sebagai cara baru untuk Arib sampaikan kat blog ni, heee. So tanpa melengahkan masa, korang boleh tengok komik di bawah. *maaf kalau ada kekurangan.


Sekian sahaja untuk kali ni. Kalau ada apa-apa, boleh tanya melalui twitter dengan menghantar soalan korang ke twitter handle @arib2020. Hehe, terima kasih kerana membaca yea! Sekian, wassalam (:

Nota Arib: Mana lagi better, nak sampaikan dalam bentuk 'rage comic' atau explanation panjang berjela? -.-

Tentang Penulis
Seorang yang suka dengan dunia komputer dan gadget. Berpengalaman luas dalam dunia telefon bimbit. Ikuti beliau di Twitter: @aribismail dan Facebook: Arib Ismail untuk sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan dunia IT.

2 Comments:

Anonymous said...

explain dlm btk karangn n jga k0mik. lau gna hp xnpk la nk bc y komik 2..

Anonymous said...

kalau yang selalu melancong jangan guna sistem android, bermacam masaalah..

Post a Comment

 
Arib Ismail © 2010 | Designed by Chica Blogger | Back to top