• Click here to read my personal stories.
  • Click here to read my technology review like Windows 7 and Symbian smartphones.
  • Here is my review about Events like PIKOM PC Fair, GoMobile Expo and Kuala Lumpur International Book Fair.

Events: Nike City 10KM Kuala Lumpur Run Challenge

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)

Yuhuuu! Happy Ten Ten Ten! Hah, hari ini ada Larian 10KM Nike. Fuhh, memang seronok. Cuba bayangkan jikalau dapat berlari 10KM di atas jalan raya kat KL ni terutama sekali bila dapat berlari di atas Ampang-KL Elevated Highway. Ya Allah, memang tak tergambar betapa indahnya panorama Kuala Lumpur ni. Untuk makluman, larian 10KM Nike ini diadakan sebagai cabaran sihat Kuala Lumpur untuk bersaing dengan Singapura. Bagi Arib lah, Larian Nike 10KM merupakan acara larian terbaik yang pernah Arib hadiri. Hee, nak tahu lagi? Jom klik 'read more' untuk selanjutnya!
Hee, inilah peta larian Nike ni. Laluan kuning 10KM & laluan hijau 5KM ;)Lari cepat! Go go go!Pandangan atas di sekitar lebuh raya Ampang-KL Elevated Highway (AKLEH)Terowong? Arghh, tak tahan dengan asap, sesak nafas, huhh -____-Sampai jew kat tempat penamat, setiap peserta akan dapat benda ni, hee ;DKesemua peserta ditempatkan di sini setelah habis sesi larian.Itu Kamu! Yeahh! Persembahan daripada Estranged :)Persembahan daripada Popshuvit. Oh Sizuka!Yo, Joe Flizzow! (Kesian Joe, nampak kepala jew -,-')

Sekian sahaja untuk kalini. Sorry sebab dapat update gambar jew, agak busy kat asrama sekarang ni. Okay, sekian wassalam.

Editor: Larian ni bermula jam 7.15 am. Sampai-sampai jew kat sana, orang dah start countdown dah, tak sempat nak stretching. Last-last, sakit kaki, adoi -____-

Tentang Penulis
Seorang yang suka dengan dunia komputer dan gadget. Berpengalaman luas dalam dunia telefon bimbit. Ikuti beliau di Twitter: @aribismail dan Facebook: Arib Ismail untuk sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan dunia IT.

0 Comments:

Post a Comment

 
Arib Ismail © 2010 | Designed by Chica Blogger | Back to top