• Click here to read my personal stories.
  • Click here to read my technology review like Windows 7 and Symbian smartphones.
  • Here is my review about Events like PIKOM PC Fair, GoMobile Expo and Kuala Lumpur International Book Fair.

Anugerah Cemerlang :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)

Yuhuu! Hah, tadi ada majlis anugerah cemerlang dekat sekolah. Wah, ramai yang datang, student form 4 yang pindah pun ada sekali. Serious, rindu sangat dengan korang!



Sebelum tu, semalam ada ex-student bermalam dekat asrama. Seorang dari KISAS dan seorang lagi dari SMS Rembau. Hah, orang yang Arib maksudkan mestilah Firdaus Johari dan Ariff Adzhar. Rasa shocked bila diorang cerita tentang asrama masing-masing, memang berbeza sangat dengan Sejaya. Kebetulan, semalam ada sesi usrah, Firdaus diundang untuk menceritakan pengalaman di KISAS. Yang si Ariff pula berkongsi tips-tips 'smart study'. Rasa teruja sangat ;)





Berbalik kepada topik asal, majlis anugerah cemerlang ini bermula seawal jam 8 pagi. Semasa menuju ke kantin untuk mendaftar, boleh pula tersempak dengan Mubarak ;) Whoaa, rindu ouh dengan kau !



Wahh, ramai antara pelajar cemerlang PMR 2009 yang hadir pakat pakai pakaian sekolah masing-masing, ada yang pakai tie SASER, ada yang pakai baju batik SBPI Jempol dan yang paling menarik, ada yang pakai uniform MTD. Hoho, Azlan & Fazli ;)





Hah, ni antara gambar yang sempat ditangkap oleh lensa kamera Arib, whoaa~

















Majlis berakhir kira-kira pukul 11 pagi. Semua penerima anugerah dijemput ke kantin untuk minum pagi :)







Tak lama macam tu, berakhirlah pertemuan dengan diorang ni. Wah, baru je datang dah nak balik. Hurmm, setiap pertemuan pasti bertemu dengan perpisahan kan, kan?



Sekian sahaja untuk post kalini, wassalam :)

Editor: PC Fair seminggu lagi ;)

Tentang Penulis
Seorang yang suka dengan dunia komputer dan gadget. Berpengalaman luas dalam dunia telefon bimbit. Ikuti beliau di Twitter: @aribismail dan Facebook: Arib Ismail untuk sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan dunia IT.

4 Comments:

Sabri said...

eh, junior aku berada di sini.. haha.. :D

Dyja said...

HEHEHEHEHEHEHE saya nampak Ibrahim dgn Akma HAHAHAHAHAH okaayy maaf, teruja ;PP hehe :DDDDDD

Arib said...

Sabri: yup yup, junior KISAS ada kat sini, Firdaus Johari :D
Dyja: Haha, diorang pelajar cemerlang tau ;)

galenaFELDSPAR said...

hihi.. memg best anugerah cemerlang ni. lagi best bila kita pun dapat anugerah. sebagai perangsang.

"anugerah ini menjadi pendorong kita.. meningkatkan kecermelangan diri.semoga ia, menjadi panduan kita"

Post a Comment

 
Arib Ismail © 2010 | Designed by Chica Blogger | Back to top