• Click here to read my personal stories.
  • Click here to read my technology review like Windows 7 and Symbian smartphones.
  • Here is my review about Events like PIKOM PC Fair, GoMobile Expo and Kuala Lumpur International Book Fair.

Other: Ilham 13 Milestone 1 Sneak Peak

Assalamualaikum,

Harini Arib nak bagi korang tengok dulu
Cover majalah sekolah Arib untuk tahun 2009 ni
Ilham 13th Editon Year 2009
Versi Percubaan (Milestone 1)
Simple, banyak benda akan ditambah nanti
Hmm, ambil masa 3 jam jugak nak siapkan cover ni
Cover final mungkin berbeza dengan apa yg korang lihat kat bwh ni

Update 10.11 pm !

Changelog from 1st release:
School's motto added
School's location, 'Kuala Lumpur' added
More brushes added
Double acronim 'SMKSJ' layer added
Next cover realease:
Font for 'ILHAM' will be change
...........................................................................................................................

School Name: SMK Segambut Jaya, Kuala Lumpur
Type of School: Sekolah Harian, Kelas Aliran Agama (KAA)
Upcoming School's Magazine: Ilham 13th Editon Year 2009
General Availability: February/March 2010

Sebarang comment atau cadangan dialu-alukan!
Sekian terima kasih.

Tentang Penulis
Seorang yang suka dengan dunia komputer dan gadget. Berpengalaman luas dalam dunia telefon bimbit. Ikuti beliau di Twitter: @aribismail dan Facebook: Arib Ismail untuk sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan dunia IT.

1 Comments:

nadiyah sadeli said...

salamalyk..
just nak tnya.
sir lim yng pgang sidang redaksi kan?.
utk cover mjlah ilham.
cikgu pilih jer ker.
xbuat p'tndingan ke ape ehh??

Post a Comment

 
Arib Ismail © 2010 | Designed by Chica Blogger | Back to top