• Click here to read my personal stories.
  • Click here to read my technology review like Windows 7 and Symbian smartphones.
  • Here is my review about Events like PIKOM PC Fair, GoMobile Expo and Kuala Lumpur International Book Fair.

Peribadi: Memori itu ; )

Assalamualaikum ,

Hah!
Smlm function habis
Kelas aku ada jamuan akhir taun mlm td
Yg paling best
Semua mknan untuk jamuan tu cikgu yg belanja
Hahaha
Terima Kasih, Cikgu.

Mls nk taip panjang2,
Bwh ni aku ltakkan sedikit picture

Bacaan doa dari anak sulung ketua kumpulan Rabbani,
Nasiruddin Asri.










the Party Cake.
Rasanya enak dan lazat.











Potongan kek oleh guru kelas
Yg mengajar kitorang Science
Dan yg belanja mknan utk jamuan tu,
Cik Nurhanim.










Tak lama kemudian
Ketua warden asrama memanggil
Semua plajar form 1 & 2
Berkumpul di dewan terbuka sekolah.
Ada rollcall plak
Kacau betul lah
Terpaksalah jamuan tu kene berakhir
Huh!

Hmm
Harini aku dpt tau result 6 subjek final exam aku
Teruk lah
Result yg aku dpt ni pown berdsrkan apa yg aku usaha slama nih

Result terkini
Result dibwh mngikut turutan mrkh yg trtnggi hingga terendah.
Pend. Islam - A
Sejarah - A
Science - A
Kemahiran Hidup - B
Math - B
English - C :(

Hampeh
tul
English plak C
Ish geram sungguh
2 markah je nk jadi B
Salah aku jugak
X banyak membaca
Huhuhu
Terima jelah kenyataan.

OK.
Sampai di sini saja
Aku berceloteh
Bye.

Tentang Penulis
Seorang yang suka dengan dunia komputer dan gadget. Berpengalaman luas dalam dunia telefon bimbit. Ikuti beliau di Twitter: @aribismail dan Facebook: Arib Ismail untuk sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan dunia IT.

1 Comments:

Jibek said...

result i lagi terok kot
haha

Post a Comment

 
Arib Ismail © 2010 | Designed by Chica Blogger | Back to top