• Click here to read my personal stories.
  • Click here to read my technology review like Windows 7 and Symbian smartphones.
  • Here is my review about Events like PIKOM PC Fair, GoMobile Expo and Kuala Lumpur International Book Fair.

Peribadi: Nokia 5320 XpressMusic ; )

salam.

percaya atau tidak.
semalam aku beli handphone baru! :)
selalunya org nk raya beli
baju baru, kasut baru, tapi aku
handphone baru :P
ish3.

Model handphone yg aku maksudkan
Nokia 5320 XpressMusic
waa~ :0
XpressMusic tu!
handphone ni hasil simpanan
duit belanja aku kat asrama.
terpaksa ikat perut.
tapi takpe,
ikat perut kini membawa hasil.
hahaha~



Keistimewaan handphone ni?
macam2 ada.
music, camera, game, internet+3G.
main point aku suke sngt dgn handphone ni
music laa~
bunyi kuat, ringan
disamping itu juga
handphone ni ada fungsi 'say & play'
dgn fungsi ni korang leh
mainkan lagu secara automatik
dgn menyebut tajuk lagu atau nama artis je
canggih kan?

semalam pada waktu malam pula
aku beli baju jln untuk raya ni
beli kat Jusco dpn rumah je
malas nk gi jauh2.
masalah di jusco ni
baju ade tapi seluar jeans takde
size dah habis
adoi, pening-pening
aku kena cari gak seluar ni
esok dh nk balik kampung.
malam tu jugak
aku ngan family aku
cari seluar jeans aku
akhirnya dpt gak
dpt kat mane?
pusat pakaian hari-hari
kat situ murah & banyak size
nasib baik

hmm~
harini family aku betolak
balik kampung
yeye, balik kampung!
aku ada di kampung
start harini sampai hari Sabtu
hooray!

okie,
sampai di sini saja.
selamat hari raya
maaf, zahir & batin.

Tentang Penulis
Seorang yang suka dengan dunia komputer dan gadget. Berpengalaman luas dalam dunia telefon bimbit. Ikuti beliau di Twitter: @aribismail dan Facebook: Arib Ismail untuk sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan dunia IT.

2 Comments:

bulan.ke.bulan said...

owh.sukanya kau.kau baru beli hp baru,dan aku baru hilang hp. agak panjang ceritanya. klik untuk ceria lanjut no harm punya!

+sohai+18+ said...

ko bli nset 2 bape rat?

Post a Comment

 
Arib Ismail © 2010 | Designed by Chica Blogger | Back to top